dimarts, 4 de novembre del 2014

Inici del grup de Trobada i Acollida de Dones Reagrupades

Emmarcat dins del projecte d’Acompanyament al Reagrupament Familiar, aquest dimarts 21 d’octubre s’ha posat en marxa el grup de trobada i acollida de dones reagrupades. Aquest espai es composa per un grup de dones de diferents orígens i edats, les quals comparteixen la condició de ser “Reagrupada”.

Tenint com a fil conductor l’aprenentatge de la llengua, en aquest grup treballem per fomentar l’autonomia d’aquestes dones i empoderar-les per a que elles mateixes puguin assolir els seus propis objectius personals. Tractem temes tan diversos com l’educació, la salut, la cultura, la família o la economia familiar, sempre des d’una òptica de gènere i per fomentar la seva integració.

El grup de trobada i acollida per a dones també contempla sortides fora de l’aula, com són, Biblioteca municipal del barri, el mercat setmanal, o la visita cultural a La Casa de les Aigües.

El grup té el valor afegit d’oferir per a aquestes dones un servei de mainadera, per tal de afavorir el màxim la seva disponibilitat formativa i de sociabilitzar-se.