dilluns, 30 de març del 2015

Hola Fabiola

El projecte Hola Fabiola es tracta d’una activitat finançada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, del govern central, també hi col·labora la Fundació Orange i està dinamitzada per la Fundació Directa.

L’activitat consisteix en un itinerari formatiu on-line, de caràcter modular, el qual pretén formar i apoderar a les dones sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Cada mòdul formatiu tracta de continguts diferents, de menys a més nivell de coneixements, i que resulten interessants i facilitadors com a eina d’integració per aquestes dones. Entre d’altres mòduls, es treballen el tràmits on-line, la cerca de feina, tecnologies de comunicació, oci i participació, entre d’altres.

La formació té lloc al Kursaal els dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 11:45. s’inicia el proper 2 de Març i està previst finalitzar el 19 de Juny, realitzant un total de 94 hores.  Al finalitzar es podrà lliurar al es participants el seu diploma de participació.

A la presentació del projecte de dilluns hem comptat amb la presència de les tècniques responsables de la dinamització del projecte de la Fundació Directa que ens acompanyaran durant la primera sessió del curs.